Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، کریم زاده، معاون فرهنگی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران، پیرامون برنامه های فرهنگی تربیتی این معاونت گفت: «بحث ارتقای مشاوره در مدارس علمیه خواهران با تعداد قابل توجهی مشاور که در مدارس حضور دارند در دستور کار قرار دارد، بنابراین نیاز هست که این مشاوران در دوره ها و بازه های زمانی مشخصی از نظر علمی مهارتی ارتقا پیدا کنند و سعی داریم در ایام تابستان دوره های آموزشی ارتقایی را برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او ادامه داد: «بخش دیگر برنامه های ما مربوط به تربیت مربی تبلیغ است، در این راستا طلاب مستعد و مرتبط با تبلیغ در مجامع  مختلف و با موضوعات متنوع برای ایام مناسبتی و در طول سال آماده می شوند و در  دوره های آموزشی مرتبط  شرکت می کنند ما هم در مدیریت حوزه خواهران استان تهران با دامنه گسترده ای این برنامهرا ادامه می دهیم.»

حضور تبلیغی یک هزار طلبه در مدارس استان تهران

او در خصوص فعالیت طلاب در مدارس گفت: «در مدارس ما غالبا در سطح  استان تهران همکاری با اداره کل شهر و شهرستان های تهران وجود دارد و ما عضو ستاد همکاری حوزه علمیه و اداره آموزش و پرورش هستیم و در جلسات متعدد حضور داریم و به طور میانگین بالای 1000 مبلغ در دو بخش امام جماعت مدارس دخترانه و پرورشی، فرهنگی و  تربیتی به مدارس اعزام می شوند.

مبلغان بایستی  فرم معرفی نامه از طرف ما داشته باشند تا  آموزش و پرورش آنها را بپذیرد، این برنامه در راستای تفاهم نامه ما با آموزش و پرورش در طول سال برگزار می شود و گاهی اوقات مدارس از طلاب می خواهند که در فصل تابستان هم برای دانش آموزان کلاس برگزار کنند.»

کریم زاده تصریح کرد: «در طرح امین هم مبلغان ما حدود 110 نفر در مدارس مستقرند که غالبا مدرسه برنامه ریزی هایش متناسب با برنامه ریزی مبلغان است و در این زمینه تاثیر گذار بودند، به طوری که در بخش متوسطه پذیرش هایی هم داشتیم. دانش آموزانی که با مدارس علمیه آشنا شدند و به حوزه علاقه مند شدند و بعد از دیپلم در مدارس علمیه ثبت نام کردند.»

آموزش مهارت های زندگی به بانوان و دختران

او با اشاره به مهمترین رویکرد معاونت فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان تهران بر ضرورت مقابله با تهاجم فرهنگی بویژه در تهران تاکید کرد و گفت: «در بحث تحکیم بنیان خانواده، آموزش مهارت های لازم را برای بانوان و دختران اعم از طلبه ، دانش آموز و جامعه پیرامونی در دستور کار داریم. به هر حال به اندازه توان و ظرفیتمان بایستی بتوانیم تاثیر گذار باشیم و در کاهش طلاق نیز مبلغان به عنوان اولویت تبلیغی می توانند موثر واقع شوند.»

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان تهران حوزه علمیه دانش آموزان طلاق مدارس دخترانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۳۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمد علی آل هاشم روز پنجشنبه در دیدار با اساتید مدارس حوزه علمیه تبریز افزود: عدم تبعیض در مراکز علمی موجب افزایش انگیزه و دل گرمی اساتید می‌شود.

وی بابیان اینکه معلمی شغل انبیاست، از اساتید حوزه خواست در کنار علم به تزکیه، تربیت و اخلاق توجه ویژه‌ای داشته باشند و دانشجویان باشعور و آگاهی تربیت کنند.

رئیس شورای عالی مدیریت حوزه علمیه استان با اشاره به اینکه معلم می‌تواند به آگاهی نسل جوان عمق ببخشد و جامعه را به سمت سعادت هدایت کند، بیان کرد: باید احترام، ادب و اخلاق در حوزه و دانشگاه حفظ شده و ارتقا یابد و به جامعه نیز تسری پیدا کند.

آل هاشم خاطرنشان کرد: معلمی یکی از صفات خداوند است و معلمان آن چیزی که بیان می‌کنند تجلی علم حق است.

وی با اشاره به اینکه معلمان فارغ از مسائل مادی و دنیوی با عشق و علاقه فعالیت می‌کنند و این بسیار ارزشمند است، اظهار کرد: معلم و استاد همواره باید مورد تکریم قرار گیرند و انتظارشان از جامعه و نظام آموزشی، ادب و حسن خلق است.

وی تأکید کرد: تمامی مراکز علمی باید طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال" جهش تولید با مشارکت مردم" داشته باشند و معلمان و اساتید اهمیت این نامگذاری را برای مخاطبان خود تبیین کنند.

کد خبر 6095206

دیگر خبرها

  • کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • حضور اساتید مدرسه علمیه منتظریه در جمع دانش آموزان گنبدکاووس + تصاویر
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • فعالیت تبلیغی ۵۲۰ مبلغ در ایام شهادت امام صادق(ع) در خراسان جنوبی
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند