Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@00:45:31 GMT

اختصاص اعتبار به مدارس دخترانه استان زنجان

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۲۴۵۵۴

اختصاص اعتبار به مدارس دخترانه استان زنجان

ایسنا/زنجان معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، از اختصاص اعتبارات و کمک‌هایی برای تکمیل، بازسازی و تجهیز (تهیه تبلت برای بازماندگان از تحصیل) مدارس دخترانه استان زنجان خبر داد.

انسیه خزعلی ظهر امروز (۲۷ آبان‌ماه) در دیدار با بانوان فعال استان زنجان که در فرهنگ‌سرای زندگی در پارک بانوان استان زنجان برگزار شد، اظهار کرد: بانوان زنجانی بسیار خون‌گرم، فعال، توانمند، کارآفرین بوده و در همه عرصه‌ها حاضر هستند که امید است با همکاری و هم‌افزایی مستمر با آنان حرکت‌های خوبی را برای زنان و خانواده آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همه گروه‌های جهادی، تشکل‌های مختلف مردم‌نهاد و مذهبی، پشتوانه و سرمایه اصلی ما هستند، سرمایه‌های مادی و مالی نمی‌توانند به اندازه سرمایه‌های فکری، انگیزه‌ها، ایمان به کار، حرکت‌زا باشد، افزود: گزارش‌های ارائه شده از فعالیت‌های زنان از جنبه‌های مختلف حرکت زنان در صیانت از خانواه و تحولاتی که در جامعه در حال وقوع بوده که طبیعتاً آسیب‌ها، تغییرات و کنش‌ها و واکنش‌هایی به سبب آن ایجاد خواهد شد، بنابراین باید برای آن برنامه‌ریزی و تدبیر مناسبی اندیشید.

این مسئول با بیان اینکه در حوزه‌های فرزندآوری و فرزندپروری از لحاظ کمی و کیفی و اینکه جمعیت و نیروی انسانی خوب و قوی داشته باشیم باید در این جنبه‌ها برنامه‌ریزی کنیم، تصریح کرد: در معاونت زنان و خانواده برنامه جامعی طراحی شده که به رفع یا کاهش آسیب‌ها و مشکلات زنان می‌پردازد و نیازمند حرکت جهادی و هم‌دلی و همسو بودن همه نهادها است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه باید برای رفع آسیب‌هایی مانند طلاق، کاهش ازدواج، فرزندآوری اعتیاد و فساد تلاش کنیم، زیرا یک آسیب هم زیاد است، گفت: زنان در حوزه کارآفرینی روستایی و صنایع‌دستی، کارهای جمعی و مشاغل خانگی فعالیت‌های بسیار خوبی دارند و اعتبارات خوبی را به طور خاص برای تسهیلات زنان زنجانی گرفته‌ایم.

خزعلی از اختصاص اعتبارات و کمک‌هایی برای تکمیل، بازسازی و تجهیز (تهیه تبلت برای بازماندگان از تحصیل) مدارس دخترانه استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: صندوق‌های خرد روستایی تا جایی که استان ظرفیت دارد، گسترش پیدا خواهد کرد و محدودیتی در بخش کشاورزی وجود ندارد و سعی می‌کنیم از توانمندی بانوان استفاده کنیم.

وی با تاکید بر حمایت خاص از نخبگان علمی زنان و تسریع در رفع سریع مشکلات آنان، افزود: تعداد زنان سرپرست خانوار در سطح کشور رو به افزایش بوده که یک بخش آن به دلیل بالا رفتن سن ازدواج بوده که نیازمند توجه جدی است.

این مسئول با اشاره به اختصاص وام برای زوجین دهه ۶۰ به خصوص برای زوجین روستایی، افزود: بازارچه‌های محلی، مرزی، نمایشگاه‌های دائمی و تدارک مسئله صادرات برای محصولات تولیدی زنان که در بسیاری از استان‌ها خواستار آن هستند، باید عملیاتی شود؛ امید است در برنامه جامعی که تدارک دیده شده، بخش عمده آن به مقوله کارآفرینی به خصوص کسب و کار پایدار با نگاه خانواده و محور بودن و نگاه به وضعیتی که زنان در خانواده دارند، تحقق پیدا کند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه یکی از دغدغه خانم‌ها این است که ضمن نشان دادن توانمندی، کمبودی در خانواده به دلیل شرایط نامناسب کار برای آنان به وجود نیاید، خاطرنشان کرد: برای احیا شدن قانون دورکاری تلاش بسیاری شده است البته نیازمند تغییرات اصلاحات در آیین‌نامه است و اختصاصی به بانوانی که دارای فرزندان زیر ۶ سال هستند، ندارد؛ اما طبیعتا مدیر با توجه به کاری که به آنان اختصاص داده شده، تصمیم به دورکاری می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان سفر رییس جمهور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری زنان و خانواده استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۴۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با انتشار اطلاعیه‌ای نسبت به حواشی برخی انتصابات رییس دانشگاه در این دانشکده واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، رییس دانشگاه تهران در مراسم افتتاح دانشکده تازه تاسیس خانواده این دانشگاه جمیله علم الهدی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی را به عنوان هیأت اجرایی جذب هیأت علمی و انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور را نیز به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی این دانشکده منصوب کرد.

اقدام رییس دانشگاه تهران در دو انتصاب فوق واکنش های زیادی همراه داشت که روابط عمومی دانشکده علوم خانواده این دانشگاه در این خصوص توضیحی ارائه داد که متن آن به شرح ذیل است:

«در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛
•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • خجسته: درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند / چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است